Mijn weg naar Utopia – Erwin Bel

Gepost op 13 juni 2014 – 23:44 in: Gratis iPad boeken
iBookstore
Erwin Bel - Mijn weg naar Utopia kunstwerk

Mijn weg naar Utopia

Erwin Bel

Erwin Bel

Genre: Spiritualiteit

Publicatiedatum: 11-10-2012

Uitgever: Barefeet Company

Verkoper: Erwin Bel


Bestaat Utopia? In het boek 'Mijn weg naar Utopia' beschrijft Erwin Bel de route hoe in Utopia te komen. Ja, want Utopia bestaat. Niet buiten jezelf. Maar in jezelf.  Hij maakt een spirituele reis over hoge toppen, weidse meren, koude hoogvlakten en donkere bossen. Van Noordkaap naar Zuidkaap. Van Westkaap naar … zijn nieuwe wereld. Erwin Bel: 'na duizenden kilometers autorijden, fietsen, lopen, kanoën en klimmen, vond ik mijn Utopia. Utopia ziet er prachtig uit.' Rob van Vuure, bladenmaker van Libelle, P*****y en Viva: dit boek is het waard om te worden uitgegeven. Erwin Bel beschrijft dit vage onderwerk niet vaag.

  Tags:

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*