Ik maak me niet druk – Shirley MacLaine

Gepost op 1 december 2012 – 01:39 in: Betaalde iPad boeken
iBookstore
Shirley MacLaine - Ik maak me niet druk kunstwerk

Ik maak me niet druk

Shirley MacLaine

Genre: Literair kritiek

Prijs: 12,99 €

Publicatiedatum: 13-11-2012

Uitgever: Boekerij

Verkoper: De Boekerij bv


'In de herfst van mijn leven is veel duidelijk geworden: ik maakte me druk om zo veel dingen Maar nu niet meer!' Shirley MacLaineIn Ik maak je niet druk geeft Shirley MacLaine zichzelf geheel bloot in een reeks overpeinzingen over kleine ergernissen en grote vraagstukken. Ze vertelt openhartig, humoristisch en wijs over de dingen waar ze zich niet druk meer om maakt diëten tot je erbij neervalt, luisteren naar saaie mensen, haar uiterlijk en waar ze zich altijd druk om zal blijven maken, hoe oud ze ook wordt toneelspelen, nieuwsgierig zijn.Het hele boek is gelardeerd met haar persoonlijke belevenissen met filmgrootheden als Alfred Hitchcock, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra en Jack Nicholson. Ze vertelt over haar minnaars (onder wie twee premiers), haar haat-liefdeverhouding met journalisten en collega-sterren en haar kijk op de wereld, die haar irriteert en provoceert, maar die haar ook blijft verbazen door zijn schoonheid en humor.Shirley MacLaine mag zich dan over niet al te veel meer druk maken, haar humoristische eerlijkheid blijft de lezer raken.

  Tags:

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*