Ik heb je liefde nodig, is dat waar ? – Byron Katie & Michael Katz

Gepost op 26 september 2012 – 01:52 in: Betaalde iPad boeken
iBookstore
Byron Katie & Michael Katz - Ik heb je liefde nodig, is dat waar ? kunstwerk

Ik heb je liefde nodig, is dat waar ?

Byron Katie & Michael Katz

Genre: Spiritualiteit

Prijs: 14,99 €

Publicatiedatum: 09-10-2011

Uitgever: Samenw. uitgeverijen Meulenhoff Boekerij

Verkoper: De Boekerij bv


Ik wil dat je van me houdt. Ik wil dat je mijn vrienden aardig vindt. Ik wil weten wat je denkt. Ik wil dat je me kust. Ik wil dat je me geeft wat ik nodig heb. Ik wil dat je uit jezelf weet wat ik nodig heb. Ik wil, ik wil, ik wil… Wij willen zo veel en meestal wenden wij ons tot onze geliefde, want hij of zij kan alles regelen, moet alles regelen, vinden wij. Maar als onze geliefde niet voldoet aan onze verwachtingen, dan zijn frustratie, weerzin, wanhoop ons deel. Om ervoor te zorgen dat we toch krijgen wat we willen gaan we dan de gekste dingen doen. Alles hebben we over voor liefde, voor goedkeuring, voor waardering. Als u Ik heb je liefde nodig, is dat waar? leest, leert Byron Katie je hoe je prettiger en gelukkiger kunt leven, maar zij zal geen spaan heel laten van je zorgvuldig opgebouwde romantisch ideaal.

  Tags:

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*