Belevenissen van een accountmanager – Ernst Pietersen IDBO Groep

Gepost op 30 november 2012 – 23:49 in: Gratis iPad boeken
iBookstore
Ernst Pietersen    IDBO Groep - Belevenissen van een accountmanager kunstwerk

Belevenissen van een accountmanager

Ernst Pietersen IDBO Groep

Genre: Zakelijk & persoonlijke financiën

Publicatiedatum: 30-11-2012

Uitgever: Blurb Inc.

Verkoper: Blurb, Inc.


In 2010 heb ik gedurende 4 maanden een accountmanager, Peter, gevolgd. In een serie van 37 blogartikelen zijn de strubbelingen van Peter door mij besproken en in een blog gepubliceerd. Het leek mij leuk om al deze verhalen te bundelen. Mijn advies aan de lezer; neem het niet allemaal te letterlijk en probeer het met een glimlach te lezen. Natuurlijk overdrijf ik een aantal zaken. Het enige wat ik probeer is om bij de lezer af een toe een gevoel van herkenning te creëren.

  Tags:

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*